To je računalniški prevod. Pišite nam za podrobnejše informacije.

Pozdravljeni in dobrodošli!

English Naturally je bila ustanovljena leta 1999.

Naša pisarna je v Winchesterju, Angliji, jugozahodno od Londona (80 kilometrov - 1 uro z vlakom)

Ponujamo:

Splošne poletne šole za starost 11-20

Poletne šole v Petersfieldu (vzhodno od Winchestera) in Lymingtonu (južno od Winchesterja, nasproti otoka Wight) in Winchester sama. Učenci imajo zjutraj učne ure, nato popoldne bodisi aktivnosti (mlajši) ali delovne izkušnje (študentje, starejši od 16 let). V Londonu ali drugih krajih zanimanja je tedenski celodnevni izlet. Nastanitev je prijazna družina gostiteljic. Vsi obroki so vključeni. Nudimo poceni taxi transferje od London Heathrow (LHR) in London Gatwick (LGW) ob vikendih. Stroški vsakega potovanja so samo 47 funtov. Cena tečaja je na spletni strani.

Za študente iz Slovenija. Pišite nam.

Poslovna / strokovna poletna šola za starost 16-20 let

Naša poletna šola "Leaders Factory" v Winchesteru je za ambiciozne študente, ki se zanimajo za angleščino v poslovne in strokovne namene. Sodelujemo tudi s študenti posamično s pomočjo mentorstva in mentorstva, da bi jim pomagali razviti svoje potencialne in učiteljske govorne veščine. Učenci imajo zjutraj učne ure in nato delovne izkušnje v popoldanskih urah. V Londonu ali drugih krajih zanimanja je tedenski celodnevni izlet. Nastanitev je prijazna družina gostiteljic. Vsi obroki so vključeni. Na začetku in koncu vsakega dvotedenskega tečaja ponujamo poceni taxi transferje iz London Heathrow (LHR) in London Gatwick (LGW). Datumi in cene so na naši spletni strani.

Za študente iz Slovenija. Pišite namPišite nam.

Šola Leto v tujini za starost 11-17

Pridite v Anglijo za obdobje (3 mesece) ali leto (10 mesecev). Študij v angleški državni šoli poleg angleških študentov. Neverjetno doživetje! Nastanitev je prijazna družina gostiteljic. Vsi obroki so vključeni

Polni potapljaški tečaji za mladince in odrasle

Super-intenzivni tečaji 1: 1 za največje izboljšave jezika. Nastanitev je prijazna družina gostiteljic. Vsi obroki so vključeni.

Mini-ostanki za šole

Šolski izleti za skupine od 25 študentov, vključno z letališkimi prenosi, lekcije, nastanitve in po potrebi izleti in druge aktivnosti

Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]