Aceasta este o traducere de calculator. Contactați-ne pentru informații detaliate.

Bună și bunvenit!

English Naturally a fost înființată în 1999.

Biroul nostru este în Winchester, Anglia, la sud-vest de Londra (80 km - 1 oră cu trenul)

Noi oferim:

Școli generale de vară pentru vârste între 11 și 20 ani

Școli de vară din Petersfield (la est de Winchester) și Lymington (la sud de Winchester, vizavi de Isle of Wight) și Winchester în sine. Elevii au lecții dimineața și apoi activități (studenți mai tineri) sau experiență de lucru (elevii cu vârsta de peste 16 ani) în după-amiaza. Există o excursie săptămânală pe tot parcursul zilei la Londra sau în alte locuri de interes. Cazarea se face cu familii gazdă prietenoase. Toate mesele sunt incluse. Oferim transferuri de taxi low-cost din Londra Heathrow (LHR) și Londra Gatwick (LGW) la sfârșit de săptămână. Costul fiecărei călătorii este de doar 47 de lire sterline. Prețul cursului este disponibil pe site.

Oferim prețuri speciale scăzute pentru elevii din România. Va rog sa ne contactati.

Școală de vară profesională / profesională pentru vârstele 16-20 ani

Școala noastră de vară "Leaders Factory" din Winchester este pentru studenții ambițioși interesați de limba engleză în scopuri profesionale și profesionale. De asemenea, lucrăm cu studenții în mod individual, prin coaching și mentorat, pentru a le ajuta să-și dezvolte abilitățile de comunicare în domeniul potențialului și profesorilor. Elevii au lecții dimineața și apoi au experiență de lucru în după-amieze. Există o excursie săptămânală pe tot parcursul zilei la Londra sau în alte locuri de interes. Cazarea se face cu familii gazdă prietenoase. Toate mesele sunt incluse. Oferim transferuri de taxi low-cost de la Londra Heathrow (LHR) și London Gatwick (LGW) la începutul și la sfârșitul fiecărui curs de 2 săptămâni. Datele și prețurile sunt pe site-ul nostru.

Oferim prețuri speciale scăzute pentru elevii din România. Va rog sa ne contactati.

Anul școlar în străinătate pentru vârste cuprinse între 11 și 17 ani

Vino în Anglia pentru un termen (3 luni) sau un an (10 luni). Studiați într-o școală de stat (publică) engleză, alături de studenții englezi. O experiență uimitoare! Cazarea se face cu familii gazdă prietenoase. Toate mesele sunt incluse

Cursuri full-immersion pentru juniori și adulți

Cursuri superintensive, de 1: 1 pentru îmbunătățirea limbajului maxim. Cazarea se face cu familii gazdă prietenoase. Toate mesele sunt incluse.

Mini-șederi pentru școli

Excursii scolare pentru grupuri de 25 de studenti, inclusiv transferuri la aeroport, lectii, cazari si, daca este necesar, excursii si alte activitati


Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]