Αυτή είναι μια μετάφραση υπολογιστών. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομερείς πληροφορίες.

Γειά σας και καλώς ήρθατε!

English Naturally ιδρύθηκε το 1999.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Winchester, Αγγλία, νοτιοδυτικά του Λονδίνου (80 χιλιόμετρα - 1 ώρα με τρένο)

Προσφέρουμε:

Γενικά θερινά σχολεία για τις ηλικίες 11-20 ετών

Καλοκαιρινά σχολεία στο Petersfield (ανατολικά του Winchester) και Lymington (νότια του Winchester, απέναντι από το Isle of Wight) και το ίδιο το Winchester. Οι μαθητές έχουν μαθήματα το πρωί και στη συνέχεια είτε δραστηριότητες (νεώτεροι φοιτητές) είτε εργασιακή εμπειρία (μαθητές ηλικίας 16+) τα απογεύματα. Υπάρχει εβδομαδιαία πλήρης εκδρομή στο Λονδίνο ή σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Τα καταλύματα είναι με φιλικές οικογένειες υποδοχής. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται. Προσφέρουμε χαμηλού κόστους μεταφορές με ταξί από το Λονδίνο Χίθροου (LHR) και το Λονδίνο Γκάτουικ (LGW) τα σαββατοκύριακα. Το κόστος κάθε ταξιδιού είναι μόλις £ 47. Η τιμή του μαθήματος είναι στην ιστοσελίδα.

Προσφέρουμε ειδικές χαμηλές τιμές για φοιτητές από τη Ελλάδα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματικό / επαγγελματικό θερινό σχολείο για ηλικίες 16-20 ετών

Η καλοκαιρινή μας σχολή "Leaders Factory" στο Winchester απευθύνεται σε φιλόδοξους φοιτητές που ενδιαφέρονται για αγγλικά για επαγγελματικούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Συνεργαζόμαστε επίσης με τους μαθητές μεμονωμένα μέσω της καθοδήγησης και της καθοδήγησης για να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και τις δεξιότητές τους στο κοινό. Οι μαθητές έχουν μαθήματα το πρωί και έπειτα εργασιακή εμπειρία τα απογεύματα. Υπάρχει εβδομαδιαία πλήρης εκδρομή στο Λονδίνο ή σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Τα καταλύματα είναι με φιλικές οικογένειες υποδοχής. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται. Προσφέρουμε χαμηλού κόστους μεταφορές με ταξί από το Λονδίνο Χίθροου (LHR) και το Λονδίνο Γκάτουικ (LGW) στην αρχή και στο τέλος κάθε διαδρομής 2 εβδομάδων. Οι ημερομηνίες και οι τιμές είναι στην ιστοσελίδα μας.

Προσφέρουμε ειδικές χαμηλές τιμές για φοιτητές από τη Ελλάδα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

School Year Abroad για τις ηλικίες 11-17

Ελάτε στην Αγγλία για ένα διάστημα (3 μήνες) ή έτος (10 μήνες). Μελέτη σε ένα αγγλικό κρατικό (δημόσιο) σχολείο μαζί με τους μαθητές της Αγγλίας. Μια εκπληκτική εμπειρία! Τα καταλύματα είναι με φιλικές οικογένειες υποδοχής. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται

Μαθήματα πλήρους εμβάπτισης για νέους και ενήλικες

Υπερ-εντατικά, 1: 1 μαθήματα για τη μέγιστη βελτίωση της γλώσσας. Τα καταλύματα είναι με φιλικές οικογένειες υποδοχής. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται.

Μίνι-διαμονή για τα σχολεία

Σχολικά ταξίδια για ομάδες 25+ φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών από αεροδρόμιο, μαθήματα, διαμονή και, εφόσον απαιτείται, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες


Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]