Tämä on tietokoneen käännös. Ota yhteyttä meihin lisätietoja.

Hei ja tervetuloa!

English Naturally perustettiin vuonna 1999.

Toimistomme sijaitsee Winchesterissa, Englannissa, Lounais-Lontoosta (80 km - 1 tunti junalla)

Tarjoamme:

Yleiset kesäkoulut 11-20-vuotiaille

Kesäkoulut Petersfieldissä (Winchesterin itäpuolella) ja Lymingtonissa (Winchesterin eteläpuolella, Wightin saarta vastapäätä) ja Winchester itse. Opiskelijoilla on aamunopetusta ja sitten joko toimintaa (nuorempia opiskelijoita) tai työkokemusta (16-vuotiaat opiskelijat) iltapäivisin. On viikoittainen koko päivän retki Lontooseen tai muihin kiinnostaviin kohteisiin. Majoitus on ystävällisiä isäntäperheitä. Kaikki ateriat sisältyvät. Tarjoamme edullisia taksimatkoja Lontoon Heathrow (LHR) - ja London Gatwick (LGW) -palveluilta viikonloppuisin. Kunkin matkan kustannukset ovat vain 47 puntaa. Kurssin hinta on verkkosivustolla.

Tarjoamme erikoishintoja opiskelijoille Suomi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Aika / 16-20-vuotiaat liiketalous / ammattikoulu

Winchesterin "Leaders Factory" kesäkoulu on kunnianhimoisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita englannista liike- ja ammattitarkoituksiin. Työskentelemme myös opiskelijoiden kanssa yksilöllisesti valmennuksen ja mentoroinnin avulla, jotta he voivat kehittää potentiaalisia ja opettajansa julkisen puheen taitoja. Opiskelijoilla on aamulla oppitunteja ja sitten työkokemus iltapäivisin. On viikoittainen koko päivän retki Lontooseen tai muihin kiinnostaviin kohteisiin. Majoitus on ystävällisiä isäntäperheitä. Kaikki ateriat sisältyvät. Tarjoamme edullisia taksimatkoja Lontoon Heathrow (LHR) - ja London Gatwick (LGW) -palvelusta jokaisen 2 viikon kurssin alussa ja lopussa. Päivämäärät ja hinnat ovat sivuillamme.

Tarjoamme erikoishintoja opiskelijoille Suomi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Lukuvuosi ulkomailla 11-17-vuotiaille

Tule Englantiin (3 kk) tai vuodeksi (10 kk). Opiskele englantilaisessa (julkisessa) koulussa englantilaisten opiskelijoiden rinnalla. Hämmästyttävä kokemus! Majoitus on ystävällisiä isäntäperheitä. Kaikki ateriat sisältyvät

Junioreille ja aikuisille tarkoitetut täysipainoiset kurssit

Super-intensiivinen, 1: 1 kurssi maksimaalisen kielen parantamiseksi. Majoitus on ystävällisiä isäntäperheitä. Kaikki ateriat sisältyvät.

Mini-pysyy kouluissa

Kouluopastukset 25+ oppilaan ryhmille, mukaan lukien lentokenttäkuljetukset, oppitunnit, majoitus ja tarvittaessa retket ja muu toiminta

Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]