Ovo je računalni prijevod. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

Pozdrav, i dobro došli!

English Naturally je osnovan 1999.

Naš ured nalazi se u Winchesteru u Engleskoj, jugozapadno od Londona (80 kilometara - 1 sat vlakom)

Nudimo:

Opće ljetne škole u dobi od 11 do 20 godina

Ljetne škole u Petersfieldu (istočno od Winchestera) i Lymingtonu (južno od Winchestera, nasuprot Isle of Wight) i Winchestera. Učenici imaju jutarnju lekciju, a poslijepodne ili aktivnosti (mlađi učenici) ili radno iskustvo (studenti u dobi od 16 i više godina). Postoji tjedni cjelodnevni izlet u London ili druga zanimljiva mjesta. Smještaj je s prijateljskim obiteljima. Svi obroci su uključeni. Nudimo Vam povoljne cijene taxi transfera od London Heathrow (LHR) i London Gatwick (LGW) vikendom. Trošak svakog putovanja je samo 47 funti. Cijena tečaja je na web stranici.

Nudimo posebne niske cijene za studente iz Hrvatska. Molimo kontaktirajte nas.

Poslovna / profesionalna ljetna škola u dobi od 16 do 20 godina

Naša ljestvica "Leaders Factory" u Winchesteru namijenjena je ambicioznim studentima zainteresiranima za engleski jezik u poslovne i profesionalne svrhe. Također radimo sa studentima pojedinačno kroz treniranje i mentorstvo kako bismo im pomogli razvijati svoje potencijale i vještine javnog govornog rada učitelja. Učenici imaju pouke ujutro, a zatim radno iskustvo u poslijepodnevnim satima. Postoji tjedni cjelodnevni izlet u London ili druga zanimljiva mjesta. Smještaj je s prijateljskim obiteljima. Svi obroci su uključeni. Nudimo Vam niske cijene transfera iz Londona Heathrow (LHR) i London Gatwick (LGW) na početku i kraju svakog dvotjednog tečaja. Datumi i cijene nalaze se na našoj web stranici.

Nudimo posebne niske cijene za studente iz Hrvatska. Molimo kontaktirajte nas.

Školska godina u inozemstvu u dobi od 11 do 17 godina

Dođite u Englesku na rok (3 mjeseca) ili godinu (10 mjeseci). Studij u školi engleske (javne) škole uz učenike engleskog jezika. Nevjerojatan doživljaj! Smještaj je s prijateljskim obiteljima. Svi obroci su uključeni

Tečajevi potpunog uranjanja za juniore i odrasle

Vrlo intenzivno, 1: 1 tečajevi za maksimalno poboljšanje jezika. Smještaj je s prijateljskim obiteljima. Svi obroci su uključeni.

Mini-boravke za škole

Školska putovanja za grupe od 25 i više studenata, uključujući prijevoz iz / do zračne luke, predavanja, smještaj i, ako je potrebno, izleti i druge aktivnosti

Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]