Това е компютърна превод. Свържете се с нас за подробна информация.

Здравей и добре дошъл!

English Naturally е основан през 1999 година.

Нашият офис е в Уинчестър, Англия, на югозапад от Лондон (80 километра - 1 час с влак)

Ние предлагаме:

Общи летни училища за възраст 11-20 години

Лятните училища в Питърсфийлд (източно от Уинчестър) и Лимингтън (на юг от Уинчестър, срещу остров Уайт) и самата Уинчестър. Учениците имат уроци сутрин и след това или дейности (млади ученици), или трудов стаж (ученици на възраст над 16 години) следобед. Има едноседмична екскурзия за цял ден до Лондон или други интересни места. Настаняването е с приятелски приемни семейства. Всички хранения са включени. Ние предлагаме евтини таксиметрови трансфери от Лондон Хийтроу (LHR) и Лондон Гетуик (LGW) в събота и неделя. Цената на всяко пътуване е само 47 лири. Цената на курса е на интернет страницата.

Предлагаме специални ниски цени за студенти от България. Моля, свържете се с нас.

Бизнес / професионално лятно училище за възрастови групи 16-20 години

Нашето лятно училище "Leaders Factory" в Уинчестър е за амбициозни студенти, които се интересуват от английски за бизнес и професионални цели. Също така работим заедно със студентите по индивидуален начин чрез наставничество и наставничество, за да им помогнем да развият своите потенциални и учителски публично-говорни умения. Учениците имат уроци сутрин и след това работят в следобедните часове. Има едноседмична екскурзия за цял ден до Лондон или други интересни места. Настаняването е с приятелски приемни семейства. Всички хранения са включени. Ние предлагаме евтини таксиметрови трансфери от Лондон Хийтроу (LHR) и Лондон Гетуик (LGW) в началото и в края на всеки двуседмичен курс. Датите и цените са на нашия уебсайт.

Предлагаме специални ниски цени за студенти от България. Моля, свържете се с нас.

Учебна година в чужбина за възраст 11-17 години

Елате в Англия за срок (3 месеца) или година (10 месеца). Проучете в английско държавно училище заедно с англичани. Удивително преживяване! Настаняването е с приятелски приемни семейства. Всички хранения са включени

Курсове за пълноценно потапяне за юноши и възрастни

Супер-интензивни курсове 1: 1 за максимално подобряване на езика. Настаняването е с приятелски приемни семейства. Всички хранения са включени.

Мини-престои за училищата

Училищни екскурзии за групи от 25 и повече ученици, включително летищни трансфери, уроци, настаняване и, ако е необходимо, екскурзии и други дейности


Make an enquiry

Enrol today

Contact us

English Naturally
Unit 19
City Business Centre
Winchester
Hampshire UK SO23 7TA

Tel: +44 (0)1962 859700

Email: [email protected]